Om Gråbrødreklinikken

Gråbrødreklinikken blev oprettet i 2008 i Odense og har haft en filial i Sorø. Klinikken lå oprindeligt på Gråbrødre Plads i Odense, men er nu flyttet til Holbæk. Vi behandler privat patienter og patienter med en sundhedsforsikring, men har ikke aftale om behandling af patienter med henvisning fra det offentlige.
Klinikken behandler gynækologiske problemer ud fra en helhedsorienteret tilgang til mennesket. Dvs at vi inddrager såvel den fysiske lidelse, som de psykiske og seksuelle problemer og de sociale aspekter , der er knyttet til et problem. Vi ved også at mange lidelser påvirker forholdet/ægteskabet og partneren er altid velkommen til at være med.
Vi kan selvfølgelig tilbyde evidensbaseret behandling, men erkender også, at det i sidste ende er patienterne, der beslutter hvilken behandling de foretrækker.

Lasse Raaberg

Om Lasse Raaberg

  • Tidligere overlæge på flere offentlige hospitaler bla. specialeansvarlig overlæge og klinisk lektor på Odense Universitetshospital.

  • Har udover Gråbrødreklinikken arbejdet på andre privathospitaler: Aleris-Hamlet, Kollund, Sorana og Møn. Har også arbejdet i Afrika med Masanga og Danida.

  • Har behandlet sexologiske problemstillinger i mange år.

  • Har i september 2019 afsluttet efteruddannelse i par- og sexterapi

  • Medlem af ”Dansk Selskab for Vulvalidelser” og ”International Society for Sexual Medicine”

Samarbejdspartnere